Solid Professionals

About Solid Professionals

Finance, Risk, Actuarial

“Wij geloven in een persoonlijke leercurve die voor iedereen verschillend is. Wij werken niet vanuit een standaard opleidingstraject, maar bieden ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en behoeften. Frequente training met andere consultants en Young Professionals,  opleidingen en cursussen op maat en maandelijkse coaching gaan je hierbij helpen!

Leren vanuit de praktijk en zelf kunnen aangeven waarin je je verder wilt ontwikkelen, dat is waar wij voor staan!” 
Kathelijn Loos - Talentmanager Solid Professionals

Wie zijn wij?

Solid Professionals is specialist op het gebied van advies en interim dienstverlening binnen Finance, Risk en Actuariaat.

Wij zijn een snelgroeiend en ambitieus bedrijf in Utrecht en hebben een team van 25 consultants van onze Advisory tak werken bij verschillende klanten in de Financiële Dienstverlening en Telecom.

Daarnaast bieden we al enkele jaren een zeer succesvol Traineeship Finance, Risk, Actuariaat aan binnen ons Young Professionals Programma. Een baan en tegelijkertijd de kans je op verschillende manieren verder te ontwikkelen.
Persoonlijke coaching van een eigen Talentmanager, trainingen en opleidingen helpen jou op een snel tempo verder bij de start van je carrière. Daarnaast organiseren we leuke borrels, BBQ’s en een jaarlijks weekend weg met alle young professionals.

Onze klanten zijn toonaangevende banken en verzekeraars binnen de financiële dienstverlening. We werken vanuit de kernwaarden daadkracht, transparantie, vertrouwen en vooral, betrokkenheid.

“HET YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA VAN SOLID PROFESSIONALS ZORGDE VOOR DE IDEALE OVERSTAP VAN MIJN STUDENTENLEVEN NAAR MIJN EERSTE ECHTE BAAN” – SANDER BOUWHUIS

Mogelijkheden voor young professionals

Consultants Solid Professionals – Advisory
Onze consultants bieden ondersteuning en advies bij het ontwerpen en inrichten van een duurzame, effectieve en efficiënte risicomanagement functie. Met een goede balans tussen strategie & uitvoering en een kwantitatieve en kwalitatieve benadering.

Zie jij jezelf als Solid Professionals Consultant binnen de financiële dienstverlening?
Kom samen met ons ontdekken welke functie en welk bedrijf bij je past, dan zoeken wij daarna de juiste uitdaging voor je!

Traineeship Finance, Risk & Actuariaat

Met ons Traineeship Finance, Risk & Actuariaat treed je voor 1 of 2 jaar in dienst bij Solid Professionals, maar zoeken we gezamenlijk met jou naar een opdracht die bij je past bij een van onze opdrachtgevers. Want van werk moet je blij worden!

Naast het trainingsaanbod met een vaste groep young professionals, stellen we samen met jou een perfect passend trainings- en opleidingsprogramma samen. Op die manier werk je aan je kennis en vaardigheden op het gebied van Finance & Risk en persoonlijke ontwikkeling.  

Wat je nog meer krijgt tijdens het Traineeship?

  • Online Academy en opleidingen: onbeperkt toegang tot onze Online Academy. Een leerportaal waar je meerdere trainingen en Webinars kunt volgen die aansluiten bij jouw eigen ontwikkeling. Het aanbod bestaat o.a. uit Algemeen Opleiding Bank-/Verzekeringsbedrijf, Projectmanagement trainingen (Agile, SCRUM, Lean Six Sigma) en trainingen gericht op de toekomst (Big Data, Fintech, Machine Learning).  
  • Talentmanager: je persoonlijke coach met wie je kan bespreken welke inhoudelijke trainingen het beste passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Samenstellen jullie een persoonlijk ontwikkelplan gebaseerd op jouw wensen en doelen.
  • Facultatieve trainingen: naast de verplichte trainingen ontvang je ook regelmatig een uitnodiging voor facultatieve trainingen, hierbij kun je denken aan: Visual Basics for application (VBA), Themasessies, Machine Learning of Blockchain.
  • Borrels, BBQ’s en een jaarlijks weekend weg met alle young professionals

Welke vacatures hebben wij voor jou?

Herken jij jezelf of wil je eens verder praten over de mogelijkheden? Bekijk onze website en het aanbod van onze vacatures of maak een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bel voor wat meer informatie!

Contact:

Judy Rotering – Talentmanager young professionals
Mobiel: 06 - 12 89 54 29
Email: judyrotering@solidprofessionals.nl

Romy Klaassen – Recruitment Consultant
Mobiel: 06 – 52 35 36 35
Email: romyklaassen@solidprofessionals.nl

Website: www.solidprofessionals.nl

Een mooie start van jouw carrière!

Back to top
Partners
Cancel