Solid Professionals

About Solid Professionals

Traineeships Finance, Risk, Actuariaat, Data en Compliance 

Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar jonge, gedreven en ambitieuze Young Professionals die het maximale uit zichzelf willen halen. De verschillende traineeships Finance, Risk, Actuariaat, Data en Compliance zijn de perfecte start van jouw carrière. Als trainee start je direct op de werkvloer en daarnaast volg je een opleidingstraject, krijg je persoonlijke coaching en bouw je direct aan je netwerk. Goed om te weten: na afronding van je traineeship ga je direct in vaste dienst bij de opdrachtgever. 

Waarom kiezen voor een traineeship 

Je bent net afgestudeerd en gaat starten op de arbeidsmarkt. Best spannend, want welke rol of organisatie past bij jou? Met ons traineeship start je direct met werken, volg je trainingen, maar krijg je ook onafhankelijke persoonlijke coaching. Zo start je jouw carrière met een extra duwtje in de rug.

Ervaringen

Lisanne Stolte werkt sinds september bij Solid Professionals.

What’s in it for you 

De mogelijkheden voor traineeships vliegen je om de oren. Wat maakt een traineeship van Solid Professionals dan anders? Onderstaand in het kort: 

  • Je start voor een één- of tweejarig programma en treed daarna vast in dienst bij de opdrachtgever 

  • Samen zoeken we naar een opdracht(gever) die bij jóu past 

  • Persoonlijke coaching door een talentmanager 

  • Een goed salaris, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen  

  • Vakinhoudelijke trainingen en trainingen gericht op de persoonlijke ontwikkeling + een persoonlijk opleidingsbudget. 

  • Persoonlijke vitaliteitscoach  

Eerlijk is het leukst 

Solid Professionals is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Deze groei is mogelijk doordat we altijd werken vanuit vertrouwen en de overtuiging ‘Eerlijk is het leukst’. Vanuit deze basis willen we een topwerkgever zijn voor onze mensen én een duurzame partner voor onze klanten. We richten onze aandacht daarom continu op persoonlijke groei van onze medewerkers en onze toegevoegde waarde voor klanten, want van werk moet je blij worden! 

Best Workplace

Ook dit jaar behoren we weer tot een van de tien Best Workplaces van Nederland en daar zijn we trots op! Benieuwd wat er nog meer voor nodig is om dit te bereiken?

Check onze werken@ pagina: HIER

Gezelligheid 

Naast alle trainingen en het harde werken is er binnen onze traineeships genoeg ruimte voor gezelligheid. Tijdens de trainingsavonden en borrels leer je andere trainees kennen. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke sportactiviteiten waar je aan kunt deelnemen. Ook tof: we gaan met alle trainees op Young Professional Weekend.

Contact: 

Tim Marsman – Recruitment Consultant

Mobiel: 06 - 11 20 18 72

Email: timmarsman@solidprofessionals.nl

Website: www.solidprofessionals.nl

Back to top
Partners
Cancel