USG Finance

Sector
Financial Management
Required language
Dutch

About USG Finance

USG Finance Professionals (voorheen Control) is in 1998 opgericht door twee Register Accountants, afkomstig van PwC. Door de jaren heen zijn wij gegroeid naar een organisatie met ruim 80 professionals.

USG Finance onderscheidt zich niet alleen door expertise in finance maar vooral ook door betrokkenheid, ambitie en humor. Een jonge, enthousiaste groep professionals waar ruimte is om jezelf te zijn en waar jij aan het stuur zit van je eigen ontwikkeling en carrière.

Naast inspanning staat ontspanning ook hoog in het vaandel! Vanuit USG Finance worden er het hele jaar door tal van activiteiten en evenementen georganiseerd. Zo leer je elkaar beter kennen en raak je ook beter op elkaar ingespeeld. Maar we betrekken je ook graag bij de strategie en ontwikkeling van USG Finance zelf, bijvoorbeeld tijdens klankbordsessies met het management. De kennis en kunde die in onze organisatie aanwezig zijn, benutten we maar al te graag.

Interesse?

Wil jij je maximaal ontwikkelen en houd je van aanpakken? Elke maand kun je als net afgestudeerde financial bij ons instromen als trainee. Wij ontvangen dan graag een recent CV en een korte motivatie. Deze kan je sturen Emma Overbeek via emma.overbeek@usgfinance.com Of kijk voor meer informatie ook eens op onze website.

Back to top
Partners
Cancel