PGGM Business Course

Location:  Zeist
Date:  Thursday, March 12, 2020 until Friday, March 13, 2020

PGGM Business Course

Op 12 & 13 maart 2020 organiseert PGGM een tweedaagse Business Course. Maak tijdens deze dagen kennis met de uitdagende wereld van PGGM.

Altijd al willen weten hoe het is om te werken voor één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en meest duurzame vermogensbeheerders ter wereld? Wil jij impact hebben op onze samenleving? Meedenken over de toekomst van het Nederlandse pensioenstelsel? Gedurende twee dagen krijg jij een kijkje achter de schermen bij PGGM. Samen met andere ambitieuze studenten – misschien wel jouw toekomstige collega’s bij PGGM - dagen wij jou inhoudelijk uit om tot creatieve oplossingen te komen voor de veranderingen die op dit moment op onze samenleving en PGGM afkomen.

Je krijgt de kans jezelf te bewijzen waarbij je wordt ondersteund door professionals van PGGM. Een afwisselend programma waarbij ook volop de gelegenheid is om op informele wijze kennis te maken met diverse (oud-)trainees, starters, en young en senior professionals vanuit zeer diverse disciplines. 

Tijdens de Business Course leer je de verschillende business units van PGGM kennen. Naast het kennismaken met PGGM kan de Business Course een opmaat zijn naar het corporate, investment of quant traineeship of een uitdagende startersfunctie.

Jouw afdeling

PGGM is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Wij beheren de pensioenen van verschillende pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers met een beheerd pensioenvermogen van meer dan 240 miljard euro voor ruim 4,2 miljoen deelnemers. Onze missie is mensen helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Een goed pensioen is meer dan geld alleen. Werken aan een waardevolle toekomst is niet denkbaar zonder respect voor mens, milieu en maatschappij. Duurzaamheid zit in ons DNA.

Nederland kent één van de beste pensioensystemen ter wereld waarbij toekomstige pensioenen in grote mate afhankelijk zijn van de rendementen die PGGM op kapitaalmarkten kan realiseren. Het pensioenlandschap is op verschillende vlakken volop in beweging, dit is jouw kans om er deel van uit te gaan maken!

What’s in it for you?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent voor de verschillende werkgebieden waarin wij actief zijn. Bij PGGM kun je op verschillende manieren aan de slag. Ontwikkel je via het PGGM Traineeship of specialiseer je in een vakgebied. Aan jou de keuze: wat doe jij straks bij PGGM? 

Laat jij een positieve indruk achter tijdens de Business Course, dan sla je de eerste twee rondes van het reguliere sollicitatietraject over voor het traineeship dat start per 1 september 2020! Ben je nog niet afgestudeerd en zoek je een werkervarings- of afstudeerstage? Dan ben jij misschien wel diegene die na de Business Course een stage krijgt aangeboden.

Meer weten?

Heb je vragen? Mail, bel of whatsapp met Inez Crolla, Campus Recruiter – inez.crolla@pggm.nl of 06-83240801

Solliciteer

Back to top
company
Cancel