Assure Your Future

Date:  Thursday, April 9, 2020

Na een succesvolle eerste editie van het PwC Women Event staat er een nieuwe editie op de agenda! Donderdag 9 april staat het PwC Women Event in het teken van de powervrouwen binnen het vakgebied Assurance. De afternoon sessie wordt gehost door Nicolette Kluijver, zij zal in gesprek treden met onze PwC topvrouw Agnes Koops over haar carrière. Daarnaast organiseren we verschillende break-out sessies. 

Wil jij een toekomst in Assurance of al werkzaam in dit vakgebied? En geïnteresseerd om aan deze afternoon sessie deel te nemen? Schrijf je dan nu in vóór 25 maart en hopelijk zien we jou 9 april!

*Voertaal van dit event is Nederlands

Inschrijven PwC Women Event

Is het PwC Women Event ook interessant voor mij?

Tijdens dit event ligt de focus op Assurance in de breedste zin en draait het niet alleen om bijvoorbeeld Accounting. Waar kan je dan nog meer aan denken? Hieronder staan een aantal voorbeelden van vakgebieden genoemd welke ook onder Assurance vallen.

Programma

  • 16:00 uur - Aanvang event

  • 16:15 uur - Plenaire sessie met Nicolette Kluijver en Agnes Koops

  • 17:00 uur - Break-out sessie ronde 1

  • 18:00 uur - Pauze

  • 18:30 uur - Break-out sessie ronde 2

  • 19:30 uur - Plenaire afsluiting en walking dinner

  • 21:00 uur - Verwacht einde event

16:00 uur - Aanvang event

Inloop in de Zuilenzaal van Felix Meritis. Neem alvast een lekker drankje en hapje.

Break-out sessies

  • Design Thinking
  • Presentatie Skills door Nicolette Kluijver

Design Thinking

Veel innovatieve oplossingen, producten of platforms falen geregeld doordat zij niet matchen met de wensen van de eindgebruiker. Design Thinking is een project-methode waarbij de eindgebruiker bij iedere stap van het ontwikkelproces wordt betrokken om op die manier onjuiste aannames weg te nemen en een transparante kijk op de wensen van de klant te krijgen. Tijdens deze workshop laten PwC professionals je kennis maken met Design Thinking en de skills die zijn om dit in de praktijk toe te passen.

* Je kan deelnemen aan beide break-out sessies, de groep wordt in tweeën gesplitst en neemt deel aan beide sessies.

"Zoveel sterke vrouwen bij elkaar werkt inspirerend en geeft positieve energie"

Deelnemer Women Event 2019

Onze daghost

Nicolette Kluijver werd op 29 september 1984 geboren in de mediastad Hilversum. Op 16-jarige leeftijd zette Nicolette voor het eerst voet aan wal binnen de mediawereld en ging ze werken voor de lokale Omroep. 

Via haar Tv-werk bij Omroep Almere kwam ze onder andere bij BNN terecht. Het presenteerwerk wierp zijn vruchten af, want in 2008 werd Nicolette Kluijver genomineerd voor de Gouden Televizier Ring in de categorie Televizier Talent. Na haar BNN-avontuur was het tijd voor nieuwe uitdagingen en besloot ze begin 2014 over te stappen naar de commerciële omroep RTL.

Maak kennis met onze eigen PwC topvrouwen 

Agnes Koops - Aukes is sinds 1 juli 2018 lid van de raad van bestuur van PwC Nederland N.V. en voorzitter van PwC Accountants N.V.

Naast sturing geven aan de accountancy praktijk richt ik me met name op het verder bouwen aan relaties met diverse stakeholders, zoals klanten, onze toezichthouder en onze mensen.

Als accountant heeft Agnes een focus op familiebedrijven en ondernemingen in de publieke sector. Met de werkzaamheden vertrouwen bijdragen aan de maatschappij, in samenwerking met de klant en de collega’ s, is daarbij haar doelstelling. Weten wat er bij de klant speelt, wat er bij de stakeholders van onze klanten speelt, met hen in gesprek gaan en mee nadenken over oplossingen of verbeteringen is wat haar werk als accountant zo leuk maakt.

Petra Robben is werkzaam als partner bij PwC in de Assurance-praktijk. Zij heeft ervaring met het coördineren van controleopdrachten voor internationale opdrachtgevers (zowel beursgenoteerde als particuliere ondernemingen). Na haar studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit is Petra in 1999 gestart bij PwC op kantoor Rotterdam. In de periode 2006 - 2009 heeft Petra op het kantoor in Londen gewerkt.

Ze heeft zich gespecialiseerd in Retail & Consumer, wat inhoud dat Petra vooral klanten bedient die zich ergens in de supply chain richting de consument bevinden. Dat varieert van AgriFood bedrijven tot de uiteindelijke Brands en Retailers die we dagelijks als consument tegenkomen. Petra werkt vanaf kantoor Rotterdam en richt zich vooral op de Private Business markt in de regio Zuid-Holland. Tevens is Petra Human Capital Partner voor de Business Unit Assurance in Rotterdam. 

Schrijf je in!

Back to top
company
Cancel