Audit Business Course Deloitte

Date:  Tuesday, November 17, 2020 until Friday, November 20, 2020

Sta jij als Masterstudent Accountancy, (Bedrijfs)Economie, International Business of Finance met interesse in Accountancy al in de startblokken? Bemachtig een ticket voor de Deloitte Audit Business Course en voeg deze onvergetelijke ervaring toe aan jouw studietijd! Schrijf je in vóór 5 september.

Uiteraard houden wij rekening met de geldende RIVM-richtlijnen en bieden wij een veilige omgeving voor deze business course.

Er is niets beter voor je persoonlijke ontwikkeling dan het zetten van een stap buiten je comfort zone. Deloitte helpt je hierbij! Tijdens onze Audit Business Course in eigen land staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte als ook de veelzijdigheid van het Accountancy vak centraal.

Dit jaar reizen we af naar een luxe, unieke plek op Nederlandse bodem waar jij inhoudelijk aan de slag gaat in een innovatieve setting. Je wordt ook op persoonlijk vlak uitgedaagd. Tijdens een case met één van onze grote internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten te benutten in een Audit die je van A tot Z meemaakt. Uiteraard is er naast dit inhoudelijke programma ook tijd voor fun; unieke ervaringen, het landgoed ontdekken en culinaire hoogstandjes waarbij je elkaar en het Deloitte team nog beter leert kennen.

Na de business course heeft Deloitte Audit geen geheimen meer voor jou en zul je hebben ervaren dat professionaliteit, inhoud en sympathie uitstekend samengaan. Uiteraard is de Business Course geheel op kosten van Deloitte.

De Business Course zal plaatsvinden op dinsdag 17 november tot vrijdag 20 november.

 Aanmelden

Schrijf je vóór 5 september in voor de Deloitte Audit Business Course van 17 tot en met 20 november!

 Upload CV & Motivatie

Je schrijft je in met jouw CV en een creatieve motivatie. Het format van de motivatie is vrij. Denk aan een slide (PDF, max 10MB), video (Youtube), brief of een andere creatieve insteek.

Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie.

 Online assesment

Als je wordt geselecteerd, dan vragen we je om binnen 5 dagen een online assessment te maken

 Selectiedag

Bij een positief resultaat nodigen wij je uit voor één van de kennismakingsdagen op 10 september (Amsterdam), 11 september (Rotterdam), 15 september (Eindhoven).

Tijdens deze dag zul je verschillende collega's uit onze dagelijkse praktijk ontmoeten en werk je aan een inhoudelijke en innovatieve casus. Niet geselecteerd, maar wel positief opgevallen? Ook dan maak je nog steeds een goede kans om een baan bij Deloitte te bemachtigen.

Inschrijven

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Deloitte Audit Business Course? Neem dan contact op met de recruiter.

Dere van Velzen
T. +31650088531
E. dvanvelzen@deloitte.nl

Robin Sneek
T. +31650165434
E. rsneek@deloitte.nl

Back to top
company
Cancel