KroeseWevers Stay Inhousedag

Location:  Virtuele locatie
Date:  Thursday, September 24, 2020

Wil jij weten hoe de werkdag van een collega van de audit- of accountancyafdeling eruit ziet? Of ben je benieuwd hoe het is om bij KroeseWevers te werken? Door de coronacrisis kunnen we je helaas niet bij ons op kantoor uitnodigen. Toch willen we je graag een kijkje achter de schermen bieden, maar dan online. Daarom nodigen we je uit voor onze speciale Stay Inhousedag op donderdag 24 september vanaf 13:30 uur.

Virtuele kennismaking met KroeseWevers

Wil je weten wat het verschil in werkzaamheden is tussen een audit- of accountancyafdeling? Of ben je benieuwd naar KroeseWevers als organisatie? En als je bij ons zou komen werken, welke carrièremogelijkheden liggen er dan voor jou? Tijdens deze virtuele kennismaking met ons bieden we je een doorkijkje naar jouw mogelijke toekomst. Collega’s van onze audit- en accountancyafdeling geven je inzicht in hun werkdag en de uitdagingen en vraagstukken waar ze dagelijks aan werken voor verschillende klanten. Hierdoor krijg je snel een goed beeld van het werk in de dagelijkse praktijk. En natuurlijk is er tijdens onze Stay Inhousedag ook volop gelegenheid om vragen te stellen aan onze collega’s.

De Stay Inhousedag is er voor studenten zoals jij, die graag een beeld willen vormen van hun loopbaanmogelijkheden en kennis willen maken met onze organisatie. Je bent een hbo, wo of master student accountancy, bedrijfskunde, bedrijfseconomie of doet een soortgelijke opleiding.

Speeddate met één van onze collega's

Heb jij specifieke vragen, die je graag in een 1-op-1 gesprek aan een van onze collega’s wilt stellen? Tijdens de inhousedag plannen we graag een digitale speeddate voor je in met een collega van een discipline naar keuze. Geef in het aanmeldformulier aan van welke discipline je graag meer wilt weten. Je kunt kiezen uit: samenstel, audit, belastingadvies, personeels- en salarisadvies, subsidieadvies en Corporate Finance.

Programma

13.30 uur - Over KroeseWevers / voorstelronde
14.00 uur - Een werkdag van accountancycollega
14.30 uur - Een werkdag van auditcollega
15.00 uur - Vragenronde / speeddates
15.30 uur - Afsluiting

Meld je voor 17 september aan!

Aanmelden voor de Stay Inhousedag doe je via dit formulier voor 17 september. Heb je een vraag over de Stay Inhousedag of over werken bij KroeseWevers? Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiters Marell Droste of Elke Damhuis via hr@kroesewevers.nl. Zij helpen je graag verder!

Back to top
company
Cancel