Audit Business Course PwC

Date:  Friday, November 20, 2020 until Sunday, November 22, 2020

Audit Course 2020 - PwC's Dutch Journey 

De accountancy ontdekkingsreis van 20 t/m 22 november 2020!

Wil je werken aan disruptive real-life cases? Wil je langs meerdere klant sectoren? Durf je met ons de toekomst van accountancy te ontdekken? Ben je op zoek naar inzicht en coaching voor je toekomstige carrière? Wil jij genieten van unieke plekken en het uitdagende corporate landschap van Nederland? Ben jij een Master (WO) Accountancy student?

In verband met Covid-19 zijn er andere reismogelijkheden. Gelet op de RIVM-richtlijnenorganiseren we dit jaar een exclusieve nationale course. Zo kun jij PwC beter leren kennen en je mogelijkheden binnen onze Audit praktijk op een leuke manier ontdekken.

Krijg coaching en inzicht

Stel tijdens onze Audit Course al je vragen aan onze professionals, van associate tot partner. Zij geven je het nodige inzicht en coachen je op individueel niveau om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast kan jouw deelname een opstap zijn naar een stage- of startersfunctie in ons accountancy traineeship.

Ontdek Nederland op een andere manier

De PwC Audit Course vindt dit jaar plaats in ons eigen land. Waar in Nederland is PwC eigenlijk actief? Wat voor internationale en nationale klanten hebben wij? Hoe ziet de work/life balance er voor Nederlandse PwC’ers nou écht uit? Hoog tijd om jullie mee te nemen op tour door Nederland. Tijdens deze driedaagse- course geven we jullie middels een interactieve en deels digitale case een kijkje in het leven van PwC Nederland. Ook overnachten we in eigen land op diverse luxe locaties, brengen bezoeken aan plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden en sluiten we af met diners in de lekkerste restaurants waarna we staan te kijken hoe goed culinair Nederland eigenlijk is. 

Werk aan disruptive real-life cases

Tijdens onze audit course werk je samen met andere ambitieuze studenten aan een disruptive real-life case. Hiervoor werk in teamverband aan een onderscheidende audit voor een duurzaam en typisch digital Nederlands bedrijf. Verder speel je een blockchain game en verdiep je je in onze tools als Connect en Halo om controles efficiënter te laten verlopen.

Ontdek de toekomst van accounting

De ontwikkelingen in de wereld om ons heen en binnen accountancy volgen elkaar snel op. Denk aan blockchain, crypto currency, artificial intelligence en internet of things. Deze uitdagingen bieden mogelijkheden waarop PwC anticipeert zodat zij onderdeel uitmaakt van de vooruitgang. Ontdek samen met ons hoe we maatschappelijke waarde kunnen blijven creëren en de samenleving verder helpen.

Ervaar de sfeer van PwC

Onze Audit Course geeft je een beeld van werken bij PwC als accountant. Je ervaart dat wij waarde hechten aan samenwerken, diversiteit en een informele cultuur.

Ja! Aanmelden voor de Audit Course

Back to top
company
Cancel