NBA Springlevend: 125 jaar het accountantsberoep

Location:  Online
Date:  Friday, October 23, 2020 until Tuesday, November 24, 2020

23 en 30 oktober, 6 november: De slimste accountant: De leukste zoomsessie van de week!

Geen Maarten van Rossem in een fauteuil, wel Arnout van Kempen en Lukas Burgering als wijze scherprechters.  De Slimste Accountant is een spetterende, prikkelende online quiz. Wie weet er niet alleen alles over het vak, maar beschikt ook over de breedste algemene kennis? Naar die persoon zoeken we. Rens Merkelbach is de quizmaster bij een nu al legendarisch evenement, waarbij alle deelnemers winnaars zijn, omdat ze mee durven doen. Maar er kan er maar één gekroond worden tot De Slimste Accountant 2020. En dat is toch zeker wel een young professional? Schrijf je in voor één van de voorrondes en hopelijk zit jij dan op 13 november in de finale.

Meer informatie en aanmelden: https://www.nba.nl/springlevend/de-slimste-accountant/

3 november: Boomers vs millennials

Vroeger was de positie van de accountant helder: je behoorde als vanzelf tot de notabelen van het dorp en geheimhouding was vanzelfsprekend. Nu wordt de positie van de accountant ver- en beoordeeld door het publiek en is er een grote roep om transparantie. Hoe worden deze verschillen ervaren? Was het vroeger makkelijker dan nu?
Over dit en vele andere onderwerpen gaan op 3 november young professionals in debat met oud-voorzitters van de beroepsorganisatie. Wat is er nu anders dan toen? En wat kunnen zij van elkaar leren?

Meer informatie en aanmelden: https://www.nba.nl/springlevend/boomers-vs-millennials/

Natuurlijk kun je ook deelnemen aan één van de andere online evenementen van Springlevend! Gratis en je krijgt er nog PE-punten voor ook. Kijk op nba.nl/springlevend voor alle informatie.

 

Back to top
company
Cancel