PwC Accountant in één dag

Location:  Online
Date:  Tuesday, May 18, 2021

Ontdek tijdens dit event hoe jouw carrière als accountant bij PwC er uit kan zien.

Zie jij een carrière als Register Accountant al helemaal zitten? En wil je weten wat je binnen de Assurance praktijk van PwC tegen kunt komen? Tijdens deze dag ga je niet alleen aan de slag met een leuke klant case, maar kun je ook al een contract binnenslepen!

Just a day at the office

Goedemorgen, de dag gaat beginnen! Je start met een bak koffie en je opent je mailbox met bovenaan een urgente vraag vanuit een klant. De deadline is krap, je gaat meteen aan de slag. Samen met je team bespreek je de vervolgstappen. Je wilt toch nog even sparren en belt hiervoor een collega. Zij geeft jullie waardevolle input die helpt bij het oplossen van de klantvraag. Na hard werken hebben jullie de oplossing gevonden en presenteren jullie vol vertrouwen de case. 

Met deze case krijg je inzicht in wat de impact van digitalisering en technologie is op ons werk en wat onze visie hierop is. Daarnaast kun je in gesprek gaan met PwC professionals om de dag af te sluiten met een contract.

Wie ben jij?

Je bent derdejaars WO-bachelor of master student accountancy, bedrijfskunde of bedrijfseconomie en je wilt starten in de Assurance praktijk. 

Heb jij interesse in dit event? Meld je dan aan vóór 10 mei.

Aanmeldprocedure

Via de aanmeldbutton kun jij je aanmelden voor het event.

Na jouw aanmelding nemen wij contact met je op om een online assessment te maken. Het online assessment bepaalt of je wordt uitgenodigd voor het event. In de ochtend van accountant in één dag word je uitgenodigd voor een interview. Na het interview beginnen we aan de interactieve case. Aan het einde van de dag hoor jij of je een (stage)contract bij PwC krijgt aangeboden!

Hoe eerder je solliciteert, hoe langer je de tijd hebt om je goed voor te bereiden. Op 21 mei dient het assessment te zijn afgerond. Wij laten uiterlijk 17 mei weten of je wordt uitgenodigd.

Mocht je vragen hebben over het aanmeldproces of over accountant in één dag neem dan contact op met één van ons.

Aanmelden!

Back to top
company
Cancel