Sloepevent Amsterdamse Gracht - Sincerius

Location:  Amsterdam
Date:  Friday, June 18, 2021

aJ3x79Dtw8iLEQ7P3tZrWb79gqJSCTLK2PF9-6fkH_dyw54Nj3vxJq-nFEMMEMwC4QqVHPDCto6_hEqpsZ41S1eU5EdVWBDczObGV5OGpQYEoexQmKbjj9TZAdnIlK_RYbICFmY

Vaar jij met ons mee over de Amsterdamse grachten?

Affiniteit met financiële cijfers én fusies & overnames (M&A)? Stap dan vrijdag 18 juni a.s. aan boord en vaar met SINCERIUS mee door de Amsterdamse grachten. Tijdens een leerzame maar zeker ook gezellige middag, ontdek jij wat financiële due diligence inhoudt, wat er bij M&A komt kijken en maak je kennis met (een deel van) ons team.

Wat gaan we doen? 

Je ontdekt wat financiële due diligence inhoudt en duikt samen met onze consultants de cijfers in. We laten je zien hoe we te werk gaan en laten je kennis maken met de tools en methodes die we gebruiken om altijd kwalitatief werk te leveren en constant de juiste verbanden te ontdekken. Wij gaan namelijk altijd verder waar anderen stoppen.

We starten serieus (zoals het hoort ;)) en gaan daarna verder met de écht belangrijke zaken: lekker varen door de Amsterdamse grachten met onze eigen sloep. Onderweg halen we pizza en drinken we bubbels. Zo maak je op een informele manier kennis met een gedeelte van het SINCERIUS team en proef je onze open en informele cultuur.

Voor wie is het interessant?

Iedereen die affiniteit heeft met data-analyse, consultancy, financiële cijfers én een WO studie volgt, is welkom. Ben jij dit? Dan is dit event 100% iets voor jou!

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen en hebben we daarom maar een beperkt aantal plaatsen.

Schrijf je in via Sloepevent 18 juni 2021 (werkenbijsincerius.nl) en kom vrijdag 18 juni a.s. langs om met ons mee te varen in onze eigen sloep. Vol=vol!

Het programma:

  • 15:00 uur Inloop bij ons op kantoor, aan de Nieuwe Achtergracht

  • 15:15 uur Introductie en kennismaking met SINCERIUS

  • 15:30 – 16:30 uur Aan de slag met een consultant

  • 16:30 tot …? uur de sloep in met een hapje, bubbels en varen maar!

 Dresscode: casual en netjes

djHP5MbV4sNsfATQyEyTm1VG1LlqwwDJ2xFGqkqmwRpXDxGCOLZ5e7SMsptyrqqeJUONa-G54VVKV6AkX6o0xaDE71fl1HV4sg6RelAKIP-s0OMQGVgDevbqTggYADLJr36_EXU

Back to top
company
Cancel