PwC Deals Inhouse Day

Date:  Wednesday, November 14, 2018

Deals Inhouse Day

Altijd al willen weten hoe het is om te werken in de Deals praktijk van PwC? En ben je nieuwsgierig naar de collega's en sfeer van ons kantoor? Kom dan naar de Deals Inhousedag op woensdag 14 november 2018. Ontmoet de huidige trainees en ontdek een van de meest dynamische vakgebieden binnen onze adviestak.

Wie ben je?

Je zit in de eindfase van een financieel/economische, bedrijfskundige of technisch universitaire masterstudie of je hebt deze pas afgerond. Je hebt affiniteit met het adviseren van klanten bij fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement. Herken jij jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Je krijgt alles te horen wat je moet weten over de Deals praktijk en het werken bij PwC. Alles staat in het teken om jouw vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met de collega's van Deals en met PwC.

Het programma in een notendop:

10.45 uur     Aanvang op kantoor Amsterdam
                   Introductie
                   Lunch 
                   Workshop     
16.30 uur     Kantoorborrel!

Dresscode: Business Casual

Meld je nu aan!

De Deals Inhousedag vindt plaats op woensdag 14 november op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Meld je uiterlijk 4 november aan via het formulier hieronder. Op dinsdag 6 november krijg je van ons bericht of je erbij bent.
 

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel meer weten over de Deals praktijk? Bel of mail me gerust.

Aanmelden

Back to top
company
Cancel