PwC's Oranjeselectie Nederland - Frankrijk

Date:  Friday, November 16, 2018

PwC's Oranjeselectie Nederland - Frankrijk

Ben je aan het oriënteren naar stages of gave jobs richting consultancy/finance? Wil je meer te weten komen over de opportunities bij PwC binnnen onze Advisory afdeling? Op vrijdag 16 november 2018 organiseren wij de 'PwC's Oranje Selectie: Advisory', een geweldige ervaring, waar je kennis maakt met onze professionals, aan de slag gaat met een case/workshop en de dag afsluit met een wedstrijd van het Nederlands elftal! 

Wie ben je?

Je bent een WO student richting Finance, (Bedrijfs-) economie, Bedrijfskunde, Econometrie, IT-gerelateerde studies en je wil graag kennis maken met PwC’ers, ervaren hoe je met teamwork & skills tot het beste resultaat komt en al je vragen stellen! 

Hoe ziet het programma eruit?

Word je geselecteerd voor PwC's Oranje Selectie, dan ga je onder begeleiding van professionals aan de slag met een uitdagende case. Daarnaast maak je een persconferentie mee, je traint met Arthur Numan, je zit bij tactische besprekingen en dat allemaal in teamverband. ‘s Avonds gaan we met z'n allen naar de wedstrijd Nederland-Frankrijk. Heb jij overdag indruk gemaakt? Wie weet geniet jij dan van een speciale VIP-behandeling en beleef jij de wedstrijd vanuit de PwC's Oranje Selectie dug-out!

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

  • 10.30 uur Ontvangst en inloop met koffie & thee
  • 11.00 uur Persconferentie PwC's Oranje Selectiecoach Arthur Numan en hoofdcoach PwC
  • 12.00 uur Lunch
  • 13.00 uur Case/workshop
  • 16.00 uur Voetbalclinic met Arthur Numan
  • 17.30 uur Vertrek naar de Kuip
  • 19.00 uur Diner hospitality ruimte PwC
  • 20.45 uur Aftrap Nederland-Frankrijk
  • 22.45 uur De Derde Helft: onder genot van een borrel blikken we terug op een fantastische dag (optioneel)

Meld je nu aan!

Ga jij de uitdaging aan en wil je impact maken met data? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze Advisory afdeling? en wil je tegelijkertijd een kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal van héél dichtbij beleven? Meld je vóór maandag 12 november aan voor PwC's Oranje Selectie tijdens Nederland-Frankrijk op vrijdag 16 november.

Aanmelden

Back to top
company
Cancel