Van Lanschot Kempen

About Van Lanschot Kempen

We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze klanten zijn iemand. Mensen die weten waar ze het over hebben. Hierbij dragen we als wealth manager bij aan de realisatie van de zakelijke, persoonlijke en maatschappelijke doelen van onze klanten. Onze kracht? We kunnen bouwen op onze drie sterke merken, Van Lanschot, Evi en Kempen, en de ervaring van onze kernactiviteiten:

  • Private Banking
    Van Lanschot Private Banking richt zich op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten in elke fase van hun leven.

  •  Evi van Lanschot
    De online spaar- en beleggingscoach van Van Lanschot Kempen. ? Asset Management: In de markt opererend als Kempen Capital Management (KCM): een gespecialiseerde vermogensbeheerder die opereert met een sterke focus en een duidelijke beleggingsvisie.

  • Merchant Banking
    Kempen Corporate Finance en Kempen Securities vormen samen Merchant Banking. Onze focus ligt op specifieke producten en diensten op het gebied van onroerend goed, Life Sciences, Cleantech en Small-en Midcaps.

Onze cultuur

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Jouw mogelijkheden

als stagiair: Wij bieden het hele jaar door stages aan op alle vier business units. Van een stage Private Banking tot een stage Corporate Finance: zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan. 

als starter: Afgestudeerd en klaar om de uitdaging aan te gaan binnen een dynamische bancaire omgeving? Wil je snel impact hebben binnen je vakgebied? Dan ben je bij Van Lanschot Kempen aan het juiste adres. Gedurende het hele jaar hebben wij uitdagende startersposities evenals traineeships openstaan. Als Young Professional krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken. Wij geloven dat ons nieuwe talent energie in de organisatie brengt en daarom dagen wij je vanaf het allereerste moment uit om echt het verschil te maken! Ontdek je kansen en wie weet werk jij binnenkort op het hoogste niveau!

 

Interesse? Neem dan contact op met Anniek Braat, Consultant Talent Attraction & Development via a.braat@vanlanschotkempen.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top
Partners
Cancel