Young Profs Arena-sessie met de invloedrijkste accountant

Location:  Den Bosch
Date:  Tuesday, October 1, 2019

1 oktober 2019

In juni 2018 werd hij cfo bij chipfabrikant ASML. Niet lang daarna kwam hij als nieuwe binnenkomer terecht op plaats 26 van de Volkskrant Top 200 van invloedrijkste Nederlanders. Hij werd daarmee ook meteen de hoogst genoteerde accountant in die lijst. Deze Young Profs Arena-sessie wil je niet missen: op 1 oktober 2019 gaan we in gesprek met Roger Dassen.

In de jaren tachtig begon hij bij Deloitte, waar hij opklom tot ceo van Deloitte Nederland. Uiteindelijk werd hij Global Managing Director Deloitte Touche Tohmatsu. Begin deze eeuw werd hij bij het grote publiek bekend doordat hij de jaarrekening van Ahold niet goedkeurde. Tegenwoordig is hij de financiële topman bij chipfabrikant ASML, maar ook hoogleraar auditing aan de VU in Amsterdam.

Met één been in de absolute top van het hightech bedrijfsleven staan en met de ander in de academische wereld; hoe werkt dat in de praktijk? En is het moeilijk om te kiezen tussen wetenschap en commercie? Kijkt hij sinds zijn aanstelling bij techreus ASML anders aan tegen accountants? Wat voor inzichten heeft hij over het fenomeen 'cultuur', vanuit zijn brede ervaring in de accountantspraktijk, het bedrijfsleven en de academische wereld? Hoe bevalt de overstap naar financieel management vanuit de openbare accountancy? En hoe kijkt hij aan tegen technologie en 'disruptie' in de financiële wereld?

Het zijn enkele onderwerpen die journalist Tom Nierop, oud-hoofdredacteur van Accountant.nl, op 1 oktober bij de Verkadefrabiek in Denk Bosch zal bespreken met Roger Dassen. Tijdens de Young Profs Arena-sessies is er ook alle gelegenheid voor deelnemers om zelf vragen te stellen aan Roger. De Arena-sessies zijn populair, dus meld je snel aan als je er bij wilt zijn!

Datum

Dinsdag 1 oktober 2019

Tijd

Vanaf 18:00 uur registratie en een broodje. Het programma begint om 18:30 uur en wordt rond 20:00 afgesloten. Na afloop is er tijdens de borrel gelegenheid om na te praten.

Locatie

Verkadefrabriek, Den Bosch

Aanmelden

Back to top
company
Cancel