Ladies in Accountancy

Location:  Londen
Date:  Friday, April 17, 2020 until Sunday, April 19, 2020

KPMG Audit en Assurance combineert de nieuwste technologieën met expertise, vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. Vrouwen zijn onmisbaar in deze vooruitgang én een inclusieve toekomst van KPMG. Ben jij de powervrouw die meewerkt aan deze toekomst?

London calling!

Tijdens dit driedaagse event ontdek je wat je met je Accountancy (gerelateerde) studie bij KPMG kunt doen, hoe het is om aan de slag te gaan binnen KPMG (IT) Audit en innovatie én maak je kennis met mogelijke toekomstige collega’s. Je brengt een bezoek aan het KPMG kantoor in Londen en gaat in teams aan de slag met een interessant vraagstuk. Daarnaast verkennen we hotspots als de Big Ben, Tower Bridge en London Eye, genieten we van een typische Britse High Tea en struinen we door de gezellige straatjes van SOHO. Hét unieke en onvergetelijke business weekend voor vrouwelijke Accountancy studenten op 17, 18 en 19 april 2020 in Londen!

Voor wie?

•        Je bent een vrouwelijke student en volgt een WO bachelor (3e jaar) of WO master in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy.

•        Je werkt net zo graag met cijfers als met mensen

•        Je bent integer en een teamplayer met goede social skills

•        Je bent creatief, nieuwsgierig en klantgericht

•        Je vindt het belangrijk jezelf uit te dagen en stelt persoonlijke ontwikkeling centraal

Schrijf je in voor 12 maart!

Onderaan deze pagina vind je een formulier waar je je cv en motivatie kan uploaden. Meld je vóór 12 maart aan. Als je geselecteerd bent verwelkomen wij jou graag op een kennismakingsgesprek op 16, 17 of 18 maart.

Voor vragen kun je contact opnemen met recruiters Marissa van Saase (vansaase.marissa@kpmg.nl of 06 53 55 55 64) en Halima Nassiri (nassiri.halima@kpmg.nl of 06 22 61 68 21).

Back to top
company
Cancel