Controllers van de Toekomst (Het Zuiderlicht)

Location:  Suikerfabriek Groningen
Date:  Tuesday, June 23, 2020

Vrijkaarten! 

Het Zuiderlicht stelt 10 vrijkaarten voor studenten beschikbaar (ter waarde van EUR 595,- per stuk) voor het congres “Controllers van de Toekomst”. Studeer je binnenkort af in een bedrijfseconomische richting (bijvoorbeeld bedrijfskunde, MAC, Finance, Accounting, Control, etc.) en lijkt het je leuk om (gratis) bij dit geweldige congres aanwezig te zijn en 500 controllers te ontmoeten, stuur dan je CV en motivatie waarom nu juist jij hierbij moet zijn naar info@hetzuiderlicht.nl

Below the Surface – Controllers van de Toekomst – Suikerfabriek Groningen

Op 23 juni organiseert het Zuiderlicht samen met de vereniging van Register Controllers een congres over de “Controller van de Toekomst”. Dit met de volgende topsprekers:

Patrick van Veen (Biologie)  |  René ten Bos (Filosofie) |  Jitske Kramer (Antropologie)  |  Diederik Stapel (Psychologie)  |  Kees Tillema (Economie)

Zij vertellen hun opvattingen over de controller van de toekomst vanuit hun eigen vakgebied. Want één ding staat vast: een multidisciplinaire blik is noodzakelijk om het verschil te gaan maken! Na een boost van intellectuele voeding gaan we zelf keihard aan het werk. Een paar uur lang “below the surface” ondersteund met toppers uit het vakgebied en geïnspireerd door ervaringen waarvan je nog niet wist dat die nodig zijn!

We sluiten de dag af met Coen Verbraak die ons meeneemt in de ziel van de CFO van de Gasunie: Janneke Hermes. En als uitsmijter: een scherpe spiegel van Dolf Jansen.

Meer informatie: www.jointhestream.nl

Over het Zuiderlicht

Het Zuiderlicht is hét organisatieadviesbureau van Noord-Nederland. We weten alles van de niet-rationele onderstroom in menselijk gedrag en organisaties en ondersteunen het management van organisaties om die onderstroom beter te benutten. Daar is veel behoefte aan: Het Zuiderlicht werkt voor vrijwel alle grote organisaties in Noord-Nederland. Het Zuiderlicht beschikt niet alleen over een omvangrijk netwerk. De firmanten van Het Zuiderlicht hebben ook een uitgesproken visie op control, waarin beheersing en vertrouwen hand in hand gaan.

Met het traineeprogramma “Controllers van de Toekomst” stelt Het Zuiderlicht deze kennis en kunde nu voor het eerst ook ter beschikking aan young professionals: www.controllersvandetoekomst.nl

Back to top
company
Cancel