Inhousedag KPMG Zwolle

Location:  Zwolle
Date:  Tuesday, April 13, 2021 until Saturday, April 15, 2

Wil jij weten hoe het is om in de audit te werken en wil je erachter komen wat KPMG allemaal te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de virtuele Inhousedag op 13 april a.s. en maak kennis met KPMG Zwolle.

KPMG Zwolle is een kantoor binnen de Regio Noordoost. Onze auditors werken aan uitdagende en uiteenlopende opdrachten binnen verschillende sectoren. Dagelijks beoordelen en controleren wij (internationale) klanten omtrent de financiële verslaggeving in de jaarrekening.

"Met elke opdracht streven wij ernaar om samen impact te maken in de audit. Dat is waar wij ons hard voor maken."

Als stagiair of trainee ben je direct een volwaardig lid van het projectteam en draai je mee op verschillende controleopdrachten van klanten in, onder andere, de zorg, onderwijs, woningcorporaties en profit sectoren. Op deze manier leer je het vak, de markt, het team en KPMG goed kennen. Daarnaast ga je ontzettend veel leren om met een vliegende start aan je carrière te beginnen.  

Dus, ben jij op zoek naar een carrière in de audit?* Maar ben je er nog niet helemaal over uit bij welk kantoor je wil starten? Tijdens de virtuele inhousedag op 13 april geven wij een kijkje in de keuken hoe het is om bij KPMG te werken op kantoor Zwolle!
Upload je gegevens en CV en dan zien we je op 13 april.

*It is a requirement to speak Dutch

Aanmelden!

Back to top
company
Cancel